Plan til at lykkes i din virksomhed

Vi har alle hørt sige: Hvis du ikke planlægger, du planlægger at mislykkes. Men jeg kan godt lide at tænke på den anden måde. Spørg dig selv, “Jeg planlægger at få succes?”
I erhvervslivet er det vigtigt at følge en plan. Det er vigtigt at have en plan for din år, hver uge, og hver dag. Ellers, du bliver reaktiv i din virksomhed i stedet for at være proaktiv. Når du er proaktiv, du styre din virksomhed – det gør ikke kontrollere dig.
Her er tre nemme at følge tips til at skabe og efter en vellykket plan:
1. Begynd med slutningen for øje. Angive en deadline for dit mål. Skrive færdiggørelsen af dit mål på deadline-datoen i din kalender. Derefter arbejde baglæns ved at sætte opgaver i kalenderen hver dag eller hver uge. For eksempel, hvis du ønsker at sende en mail dette forår, vælge den dato, du vil mailing til at gå ud. Derefter arbejde baglæns for at oprette en opgaveliste hver uge. Hvis du ønskede at sende din mailing oven på April 1, ville du skrive, “redigere mailing” på 31 marts og “færdig med at oprette mailing” på 30 marts og så videre. Gør dette for hvert mål, som du har. Før du ved af det, vil du have ugentlige og endda daglige planer lagt ud.
2. bruge tid hver dag planlægning. Tage 15 minutter hver dag for at skabe en plan. Hvis du følger ovenstående eksempel, har du en bred plan at følge. Men livet er fuld af muligheder, og du ønsker ikke at gå glip af noget. Livet er også fuld af ting, du ikke har planer på – som skulle få den varme vandvarmeren fast. Du skal bruge lidt tid på planlægning skal medtages uventede ting ind i din dag. Det er ok at ændre din plan, flytte rundt på tingene, og re-arrangere din tidsplan. Det sker, og det er ok at flytte din plan at gøre plads til de uventede ting.
3. sæt stærke aktiviteter på din opgaveliste. Der er faktisk visse ting, du behøver at medtage i din opgaveliste. De små ting. De ting, der vil få gjort uanset hvad. For eksempel, ikke sætte “indlevere regninger” på din opgaveliste. Holde dine prioriteter på din opgaveliste. Sætte incidentals eller ikke-væsentlige opgaver på sticky notes. Når de er færdig, smide noten. Også, ikke sætte lidt ting på din to-do liste bare for tilfredshed at have noget at krydse ud.
Planlægger at lykkes, behøver ikke at være truende eller overvældende. Blot sæt dine mål og Følg disse tre tips. Før du ved af det, vil vejen til succes blive lagt ud lige foran dig.
Husk – enhver god plan skal sættes til handling. Det er ikke tilstrækkeligt at simpelt hen skrive ord på papir. Du skal gå videre og skabe dine resultater.
Copyright 2006 Jennifer Givler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *